Yhteystiedot

IMG_3258

Runoa, ääntä, muotokuvia, työpajoja, mittatilausrunoja, runoesityksiä. Tapiiri ja runomuotokuvankirjoittajat tekevät keikkoja pikkujouluissa, juhlissa, työhyvinvointipäivässä, polttareissa, pihalla – paikassa, jolla yllätät meidät.

Sitä, kuinka monta kirjoittajaa tarvitaan, voi arvioida tilaisuuden kestolla ja niiden ihmisten määrällä, jotka haluavat itsestään muotokuvan. Yksi kirjoittaja kirjoittaa n. 2-3 muotokuvaa tunnissa, joten esimerkiksi noin kymmenen hengen seurueesta muotokuvat kirjoittaa kaksi kirjoittajaa kahdessa tunnissa. Mitä suurempi seurue tai rajallisempi aika, sitä useampia kirjoittajia kannattaa olla.
Tapiirin runomuotokuvakirjoittajia ovat Timo Harju, Salla Tuukkanen, Terhi Hannula, Jasmine Westerlund, Veera Lehtola ja Veera Vähämaa.

Tapiiri valmistaa myös runoesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, kirjoittaa muotokuvia hoitolaitoksissa hankerahoituksilla ja on ylipäänsä valmis erilaisiin sanataiteellisiin yllätyksiin. Tapiirin aikaisempaan toimintaan voit tutustua sivulla Mikä on tapiiri?

Jos olet kiinnostunut tekemään kanssamme jotain ihan uutta, ota rohkeasti yhteyttä! Se onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen runomuotokuvat (ät) gmail (piste) com. Tapiiri toimii Turussa, mutta keikkailemme mielellämme myös muualla. Hinnoista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

Voit myös laittaa tapiireille viestin alla olevaan kommenttilaatikkoon.

Tallenna

Jätä kommentti